Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔιαγωνισμοίΔΡΑΣΕΙΣΣχ. Έτος 2020-2021

Διαδικτυακή βράβευση!

Η 1η διαδικτυακή βράβευση για το σχολείο μας, έγινε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951, δημιουργώντας εκπαιδευτικές δράσεις και διαγωνισμούς που αφορούν στην προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος. Έχει ως αποστολή της να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί, τόσο τους Έλληνες όσο και αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα για τη φυσική κληρονομιά της χώρας μας. Ασχολείται δε ενεργά με τους εξής βασικούς τομείς:

  • Περιβαλλοντικές παρεμβάσεις
  • Έργα και προγράμματα προστασίας της φύσης
  • Περιβαλλοντική εκπαίδευση με πέντε εγκεκριμένα από το ΥΠΑΙΘ εθνικά Δίκτυα, όπου το σχολείο μας συμμετέχει στα τρία απ’ αυτά.
  • Αειφορική διαχείριση στον τομέα του τουρισμού
  • Ευαισθητοποίηση του κοινού

Στον εθνικό διαγωνισμό «Φωτοϊστορίας», του Δικτύου «Νέοι Δημοσιογράφοι», το σχολείο μας συμμετείχε με τη φωτοϊστορία: «Το όνειρο: Σύγχρονη Οδύσσεια πάνω σε πλαστικά, αποτσίγαρα και κατολισθήσεις». Με τρόπο πρωτότυπο και όπως οι μαθητές μας γνωρίζουν, φωτογράφισαν και ανέδειξαν σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας, αναζητώντας ερεθίσματα έξω απ’ αυτό. Η εργασία μας, απέσπασε το 1ο βραβείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!

Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Μαυροειδής Γιώργος

Μετάβαση στο περιεχόμενο