Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΡΑΣΕΙΣΣχολικές δράσεις

Μια Μινωική φορεσιά στο σχολείο μας!

Μοναξιά είναι όταν σου λένε πως δεν μπορείς να κάνεις αυτό που μπορούν να κάνουν οι άλλοι. Μοναξιά είναι όταν σου λένε να μην κάνεις αυτό που κάνουν οι άλλοι.

Το αντίθετο της μοναξιάς, σίγουρα δεν είναι μόνο η παρέα, σίγουρα δεν είναι μόνο, το: «είμαι μαζί με άλλους». Είναι αυτό που σου χαρίζουν ανιδιοτελώς, είναι αυτό που σου προσφέρουν απλόχερα, είναι η τρυφερότητα που σου στέλνουν και που αγκαλιάζει το σώμα σου.

Είναι πολύ σημαντικό να σου μιλούν, να σου χαμογελούν, να έχεις πολλούς δίπλα σου για να μιλήσεις. Να μπορείς να μοιραστείς τη χαρά σου και τη λύπη σου.

Και όταν η αγάπη τους γίνεται ρούχο και φτάνει να το νιώθεις κομμάτι του εαυτού σου, τότε λες πως: «Μοιάζει με βροχή το ρούχο μου, κεντημένο με κλωστές αγάπης, φωτεινές αστραπές, γεμάτο χρώματα, γεμάτο όνειρα, που πατώ απαλά μην τύχει και πατήσω πάνω τους»!

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του «Συλλόγου Εκπαιδεύσεως Νεανίδων – Σ.Ε.Ν». Ευχαριστούμε τον κ. Αχιλλέα Τακτικό. Ευχαριστούμε και τους σπουδαστές της Σχολής του ΣΕΝ, που αγκάλιασαν τόσο πολύ το project μας και μας χάρισαν ένα «θαύμα»! Μία Μινωική φορεσιά, εμπνευσμένη από μία φωτογραφία της Λάουρας!

Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Μαυροειδής Γιώργος ΠΕ88.02

Μετάβαση στο περιεχόμενο