Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιάφορα

Η Γνώση είναι «ΦΩΣ»

«Η Γνώση στον Άνθρωπο είναι φως, στοιχείο και λόγος ελευθερίας. Όσα περισσότερα πνευματικά εφόδια κατακτά ένας άνθρωπος στη μαθητική του ζωή, τόσο πιο ελεύθερος, ανεξάρτητος και δυνατός γίνεται. Αδράξτε παιδιά μας τη Γνώση και οπλιστείτε για τη Ζωής σας και το Μέλλον σας. Εμείς, συμπεριληπτικά, πάντα θα βρισκόμαστε δίπλα σας και θα σας βοηθάμε να σταθείτε στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη της».

Αυτά ήταν σε γενικές γραμμές τα μηνύματα που ακούστηκαν στους χαιρετισμούς από τους παραβρισκόμενους, στον Αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023 στο μικρό αλλά ταυτόχρονα «μεγάλο» σχολείο μας.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό στο τέλος του Αγιασμού, Πανοσιολογιότατο κ. Τίτο Ταμπακάκη και τους Ιερείς π. Ευγένιο Καρακωνσταντάκη και π. Χαλκιαδάκη Κωνσταντίνο.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι: Βουλευτής κ. Μανόλης Θραψανιότης, Αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Χαριτάκης, εκπρόσωπος του ΚΕΔΔΥ κ. Έφη Μπουκουβάλα-Κλώντζα, ο πρώην Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. κ. Κωσταντίνος Δεμέτζος, ενώ η Διευθύντρια του σχολείου μας, ύστερα από το δικό της χαιρετισμό, ανάγνωσε ένα απόσπασμα από τον χαιρετισμό του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο