Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔιαγωνισμοίΔΡΑΣΕΙΣΣχ. Έτος 2020-2021

Διακρίσεων συνέχεια!

Οι διακρίσεις ενός σχολείου και οι βραβεύσεις του σε διάφορους διαγωνισμούς, σίγουρα μπορούν να λειτουργήσουν ως έμπνευση αφενός για όλους τους μαθητές και αφετέρου για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε να εντείνουν τις προσπάθειές τους να πετυχαίνουν συχνά παρόμοιες διακρίσεις.

Περισσότερο σημαντικό είναι όταν οι διακρίσεις έρχονται μέσα από συμπράξεις και συνεργασίες σχολείων διαφορετικής βαθμίδας (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Κολέγια, κ.λπ.). Οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις ενός σχολείου, επιβεβαιώνουν την αναγνώριση τόσο των μαθητών όσο και του ίδιου του εκπαιδευτικού συστήματος, αφού πρωταρχικό ρόλο σε μία υπό κρίση εργασία, έχουν η συνεργασία, η αλληλεπίδραση, η φαντασία, οι γνώσεις των μαθητών και φυσικά η συνεργασία και η καθοδήγηση τους από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς!

Στους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, που συμμετείχε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Νικολάου και με την καθοδήγηση του υπεύθυνου εκπαιδευτικού Γιώργου Μαυροειδή, συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί: Αγορίτσα Οικονόμου, Ελένη Πλεξουσάκη, Στέλλα Παπαχρήστου, Ζήνα Δεμέτζου, Ζωή Πανέ και Ραφαηλία Θεουλάκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο