Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιάφορα

Ευχαριστήριο

Το προσωπικό και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Νικολάου, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι βοήθησαν και προσέφεραν «Αγάπη» τις ημέρες των Χριστουγέννων στους μαθητές και στις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα ευχαριστούν:

  1. Τις κυρίες, Βίβιαν Πριτσιλιάγκου, Μάγδα Λανς, Λάινε Παπίτζε και Αναστασία Κιλάδζε και τον κ. Εμμ. Πετάση, οι οποίοι στο πλαίσιο της δράσης του σχολείου μας με τίτλο: «Μαθαίνουμε για τα Χριστούγεννα στον τόπο σας», παρασκεύασαν μαζί με τους μαθητές μας γλυκίσματα από τη χώρα τους.
  2. Την κυρία Κοκολάκη Μαρία μακιγιέρ, η οποία στο πλαίσιο συμμετοχής του σχολείου μας στο διαγωνισμό «Σινεμά Διάβασες;», και στη δημιουργία ταινίας μυθοπλασίας που αφορούσε στις γυναικοκτονίες και στη βία κατά των γυναικών, επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μαθητριών που συμμετείχαν στην ταινία.
  3. Τις κυρίες: Αντωνία Γεωργολιού – Οικονομάκη Παιδίατρο και Μαρία Μαυροειδή – Μαργαρίτη για την προσφορά κουρτινών στο σχολείο μας οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν στην αίθουσα αυτόνομης διαβίωσης που αφορά στο πλαίσιο της προσομοιωμένης κατοικίας.
  4. Τον συντονιστή φιλόλογο κ. Εμμανουήλ Πετάση και την άτυπη ομάδα αλλοδαπών-φίλων ελληνικής γλώσσας, κατοίκων των δήμων Ιεραπετρας και Αγίου Νικολάου, για την προσφορά τους σε δωροεπιταγές αξίας 180 Ευρώ οι οποίες διατέθηκαν σε ανάγκες των οικογενειών των μαθητών του σχολείου μας.
  5. Το Λασιθιώτικο Φούρνο, τον ιδιοκτήτη του κ. Δημήτρη Τσαγκαράκη και τον Pastry chef του Ζαχαροπλαστείου του, για την επίσκεψη των μαθητών μας στο ζαχαροπλαστείο τους και τη βοήθειά τους, για την παρασκευή Χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων από τους μαθητές μας.
  6. Το Super Market «ΑΡΙΑΔΝΗ» Μεθυμάκης – Μηναδάκης για την προσφορά τους, σε Χριστουγεννιάτικα δώρα στους μαθητές μας.
  7. Το Super Market «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ», για την προσφορά υλικών για την παρασκευή των πρωινών των μαθητών μας.
  8. Το εργαστήριο κοσμημάτων Tithys στη Θεσσαλονίκη, τον κ. Κων. Παπακωνσταντίνου και την κα. Ντίνα Παπαδοπούλου, για την προσφορά τους σε χειροποίητα κοσμήματα τα οποία δωρίθηκαν στις 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
  9. Το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη, την Πρόεδρό του κ. Τζίνα Μαμιδάκη, την Αντιπρόεδρό του κ. Μαρ. Μαμιδάκη, το ξενοδοχείο Minos Beach Art Hotel και το Διευθυντή του κ. Στρ. Πατσάκη, για την προσφορά τους σε εξοπλισμό για την οργάνωση της αίθουσας αυτόνομης διαβίωσης που αφορά στο πλαίσιο προσομοιωμένης κατοικίας, καθώς επίσης, για την προσφορά τους σε τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών των εργαστηρίων Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής.
  10. Το Βιβλιοπωλείο «Προμηθέας» Δ. Μυλωνάκη και Ι. Φουκαδάκη για τη δωρεά σχολικών τσαντών στους μαθητές του σχολείου μας.
  11. Την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και την Ενορία Αγίας Άννας, τους εφημέριούς της, πατέρα Γεώργιο Τζάβλα και πατέρα Ευγένιο Καρακωνσταντάκη, για τη βοήθειά τους στη δημιουργία Video με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές του σχολείου μας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο