Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΡΑΣΕΙΣΣχολικές δράσεις

2 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Υπάρχει κι άλλος ένας κόσμος εκτός απ’ αυτόν που ζούμε. Αυτόν τον κόσμο  αναζητήσαμε σήμερα 2 Απριλίου, Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό και τελικά καταφέραμε να ξεδιπλώσουμε στη ραδιοφωνική εκπομπή του 104,4: «Πάμε Αέρα» με το Θάνο Κορομπίλια.

Εξαιρετικές παρουσίες φίλων, συναδέλφων και συνανθρώπων μας, που αγωνιούν για το αύριο των ατόμων με αυτισμό. Πολύτιμη η παρέμβαση και παρουσίαση αξιόλογων ομιλητών όπως: η κα. Μαρία Γιγουρτάκη, Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης Κρήτης, η κα. Αλέξια Βασιλείου, Μουσικός και Ακτιβίστρια, η κα. Μαρία Χατζηνικολάου, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, η κα. Στεύη Κίτσου, Δικηγόρος, μέλος ΔΣ της ΕΛΕΔΑ, η κα. Αρετή Μαρματάκη, Υπεύθυνη Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Χανίων, η κα. Φιλίτσα Πεδιαδίτη, Υπεύθυνη Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Λασιθίου, η Φιλόλογος Τζένη Γιανναδάκη μαζί με ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου και φυσικά, από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Νικολάου, η κα. Αγορίτσα Οικονόμου Φιλόλογος, ο Γιώργος Μαυροειδής, Γεωπόνος ΕΑΕ και η κα. Ζήνα Δεμέτζου Κοινωνική Λειτουργός, από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πυλαίας Χορτιάτη Θεσσαλονίκης η κα. Κουρτίδου Σοφία, Φιλόλογος και ο κ. Παπαλουκάς Γεώργιος, Κοινωνικός Λειτουργός και από το Γυμνασίου Κανδάνου η κα. Χαλκιαδάκη Δήμητρα, Φιλόλογος.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Θάνος Κορομπύλιας, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν οι: κ. Ε. Καρτσωνάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Κρήτης και κ. Αθ. Κατσαγκόλης, Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο